Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

21 Şubat 2011 Pazartesi

Nam-ı Değer Halka / Nişan Yüzüğüm

İyi Haftalar, Rengarenk Günler Olsun.Ummadığınız Anda Telefonunuz Çalsın, aramasını istediğiniz Kişi Arasın.
Köşe Başında Karşılaşmayı istediğiniz Biri ile Karşılaşın.
Veee Kafanıza Kuş Mıçsın :) Hayırlı Haftalar Desin.... Yeter mi Bu Kadar İyi Dilek :)
Hadi Ozaman Başlayalım Konuya;
Söz, ve Evlilik Teklifi Yüzüklerimi burada şurada Paylaşmıştım.
Şimdi Sırada Son Olarak Nişan Yüzüm Var. Biricik Alyansım. Çok Zaman Geçti Üzerinden ama Benim Bu Postu Yapma Havam Anca Geldi, Hatta inanın Yüzüğüme isim ve Tarih Daha bu Cuma Yazıldı. Bu Konuda Okadar Yavaşım Yani. Tipik Kaplumbağa Oldum :) Dönelim Konuya; Yüzük Seçiminde Çok Zorlanmadım Ne istediğimi Biliyordum ama Yinede O Kadar Yüzük Arasında Kalınca insan Bir An Duraksıyor. Düz Bir Şey istiyordum, Hani Eskiler Kullanırya Hep işte Onlardan ama Biraz Kalını. Anneminde Var Mesela Ama ince. Hatta Fatamagül'de Kerim Bu Yüzükten Aldı ve Kuyumcu Modası Geçmeyen Bir Model Olduğunu Söyledi. Bir Sevindim ki, Sanki Bilmiyordum da Yeni Öğrenmişim Gibi :)
Sbr Bulgari istiyordu, Ben Sade... Ona Dedim Herkez istediğini Alsın Diye Ama yok Dedi. Önce Bulgarileri Denedik, Çok Kalın Sevmedim, Isınamadım, Hem Tuzlu da Geldi. Sonra Benim istediğimi Denedik, Oda Sevdi. Sonuç Olarak Bu Alındı :)


İçine isim Yazan Arkadaş, Parlattıda İlk Günkü Gibi Pırıl Pırıl Oldu.
Bundan Sonra Allah izin Verirse Senede Bir Çiziklerini Temizletirim, Hep Yeni Kalır.

Diğer İkisini Bazen Takmıyorum, Böyle Tek Takıpta Çıktığım Olur. Bazen Unutup Hiç Takmadığımda Oluyor. Pek Sevmiyorum Yüzük Takmayı. Hele 3'ünü Bir arada Takmayıı Hiççç :) Ama Buna da Parlak Bi Çözüm Buldum. Sizde Ben Gibi Yüzük Takmayı Sevmeyenlerdenseniz, Ekrana Daha da Yaklaşınız Nütfen.
3'ünü Bir Parmağa Takıyorum. Ama Birini İçe Doğru Ters Çevirmem Gerekiyor. Hepsi Dışa Bakınca Olmuyor. Sonuç İtibari ile Hepsi Bir Parmakta Toplanıyor :) Bende Hem Sevdiğimin Yüzüklerini Taktığım için, Hemde Hepsini Bir Parmakta Kullandığım için Havalara Uçuyorum :) Bir Sonraki Postaki Görüşmek Üzere...

... Gülümsemeniz Eksilmesin ...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun, yakışmış :):)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Hayatın Süs Payı... Tşk Ederim Allah razı Olsun. Darısı Tüm İsteyenlere Bulaşsın :)

YeMeK vAkTi dedi ki...

Ben genelde sadece alyansımı takarım çok özel bir yere gidiyorsam belki diğerlerinide:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Aylinim... Evlenince bende öyle yapacağım, tek alyans. Ama şu köprüyü bi geçeyimde :)

aşgaane dedi ki...

mutluluğunun daim olmasını ve yüzüğünün en yakın zamanda sağ parmağından sol parmağına geçmesini dilerim canımcım:)

Stil Direktoru dedi ki...

Güzel ortaam ne varsa klasiklerde var bizim yüzüğümüz aynı seninle hoş ben kaybedince başka bir model aldım ama Ömi'nin hala aynı

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

hayat güzel... Mutluluklarımız daim olsun cnm öğretmenim. Bende yüzük takamama hastalıgı var hele sağ parmagıma hiç takamıyorum, o nedenle yüzükler evlenmeden sol parmakta cnm :)

Ablacığım... Ortaaammm yaa zevkler bir desene, bende sen gibiyim her an bir yerde unutabilirim ama ben yindede aynısını alırım kikikiki :)

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

blogunuzu yeni keşfettim çok keyifle okuyorum bana da beklerim:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

moda ve hobi perisi... Çok tşk ederiz, böyle şeyler duymak okadar mutlu ediyorki bizi.Seni içimize sokasımız geldi :) kahveleri hazırla geliyos sekerim mucuks :)

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

hayırlı olsun.mutluluğunuz daim olsun....alyansın da pek şekermiş :)bu arada bu arada 3lü yüzük takmak moda her yerde satılıyor:)sende bu trende uymuş oldun:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

moda ve hobi perisi... saolasın canım. Demek moda vay be bilmeden modayıda takip edermişim ben :) bende senden öğrendim pembe altını,sizinkilerde cok hoş cnm.Allahım mutlu mesut yaşamayı nasip etsin hepimize (amin)