Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

3 Şubat 2011 Perşembe

Çişim Geldii

Evet Başlıktanda Anladığınız Gibi Çişim Geldi ^_^ Hemen Konuya Açıklık, Dekolte Getireyim Canlar... Ben Evimin Dışındaki Pek Çok Yerde wc İhtiyacımı Karşılamam, Karşılayamam. Bunlara Yıllarca Çalıştığım İşyerimde Dahil. Çok Tak Etmedikçe, Dostumun♥  Tutma Tutarsan Kadın Hastalıklarına Davetiye Çıkarırsın!!! Uyarısı ile Bazı Bazı wc Arası Veriyorum ^_^ Amaaa Bu Soğuklar Yok mu Bu Soğuklar Benide, Bu durumumu ezdi geçti... Çok Çişim Geliyor ve Ben Tutamıyorumm bıırrr Günde en az 3 defa Gidiyorum... Bunu Niye Yazdın ki Derseniz, Maksat Muhabbet Olsun Didim .) Çok Öperim, Bu Havalarda Kendinize Çook İyi Bakın... Artis Artis Giyinip Gezmeyin(iz) puhahaha ^_^

... Gülümsemeniz Eksilmesin ...

16 yorum:

cecilia dedi ki...

bende geçen sene almıştım bu ojeyi hatta geçen kış diyebilirim çoktandırda sürmüyorum ama o kadar şirin bi rengi varki parmaklarını yiyesi geliyor insanın :)

SWL dedi ki...

alemsinnn:) Çişli kız seniiii :))) valla aynı bende öyleyim çok zorda kalmadıkça başka yerde asla gitmem wc ye :) Bu soğuklar benide öldürdü :))

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

cecilia... evet cnm cok tatlı pembe göynüm sende. Sanırım alt posta yazacaktın ama karsılıklık olmus sorun değil her yer bizimdir demi :)

SWL... Hiç sorma cnm yaa :)) tutamaz oldumm :) Adanalı gelinimm benim mucuks

touch the sky dedi ki...

hehe çok komik yazı olmuş bu ben valla heryerde çok rahat yaparım ama kocam aynı senin gibi huy işte ahahha sabah sabah çok eğlendim :) sağol

Asahhara dedi ki...

:)) Evet ya soğuklar hepimizde aynı etkiyi yapıyor emin ol.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

touch the sky... gülün diye yazdım cnm benim. Maksat muhabbet olsun yasadıklarımızı komikce dile dökmekk olsun demi. Ama senin işin kıyakmış valla heryerde salıvermek güzel olsa gerek puhahaha.

asaHHaRa... Valla cnm bu soguklar bizi bizden cıkardı yaa aman aman :)

Unknown dedi ki...

Merhaba yüzümde bir gülümseme bıraktın gerçekten...Ama yazında ciddi bir konuya değinmişsin gerçekten dikkat etmek lazım son zamanlarda herkeste bir idrar yolu enfeksiyonu almış başını gidiyor.Dikkat etmek lazım gerçekten...

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

cananoguz1978... Merhaba cnm hoşgelmişsin. Gülebildiysen ne mutlu bana. Evet saglık sakaya gelmez ama bu havalar insanı doktora bile göndermiyo, evde işte hapsediyo yeminlen ;)

FASLI dedi ki...

Takıntım yoktur, yol kenarına bile yaparım. Ancak hava soğuk olduğu için etrafı buhar kaplıyor, deşifre oluyorum :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

FASLI... masallahhh. Erkek olmakta ayrı canımm :) ama erkete olsam yapamazdım ben tiksinti işte takıyorum.

FASLI dedi ki...

Aslına bakarsan çok anormal bir olay değil. Bende baskasının evinde, cafede, ofiste bu gibi temizlik açısından kusursuz olması gereken bir yeri kolaylıkla kullanamam. Ben bizleri hayvanlardan ayıran bir özellik tuvalet adabı. Amaaaa zorda kalınca yapacak bişey yok, adap ta :)

Missbone dedi ki...

ben her yere yaparım :D bu yüzden çok rahatım.:D

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

FASLI... Evet normal başka evde, cafede yapamamak ama doga doğal ortam dimi sakıncası olmuyo :)

Misbone... Sanada bi masallah sekerim yaa darısı heryere yapamayanların basına :)

Şehnaz dedi ki...

memnun oldum pembe esinti..bende adanalı blogeerların azlığından şikayetçiyim..baksana bursada ,ankarada nasıl güzel buluşmalar yapıyorlar..kıskandım valla..bizde yapalım...bende seni öptüm

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Şehnaz... Bizde memnun olduk cnm. Tabiki yaralayıp yapalım, cok mutlu oluruz.

Stil Direktoru dedi ki...

ne zaman gelsem diyorum bu deli benden hani dedn ya geçen gün geleceğimsin diye öylesin bıdık :)