Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

9 Şubat 2013 Cumartesi

Bereket Narım..

Çeyiz konusunda çok ağır davrandığımı biliyorsunuz, hiç bir şey almış değilim.. Zamanı gelince hepsini bir yerden toplu alır, taksitle öderim diyorum ama o zamanda elim ayağıma dolaşırsa ne yaparım bilmiyorum :) Gelin olma konusunda aşırı duygusalım, sanki bir şeyler almaya başlayınca hemen gelin gidecekmişim hissine kapılıyorum.. Hatırlarsınız geçenlerde aldığım ufacık bir gırgırın bana nasıl duygu zafiyeti yaşattığını..
Ama artık bir yerden başlamak bir şeyler almak gerek, belki bu sayede duygusallıklarım, ağlama nöbetlerim yerini heyecana bırakır! deyip markette gördüğüm bu güzellikleri aldım.. Doğum günümde canım dostum taa uzaklardan bana çiçek yollamıştı.. Çiçeğin vazosu da nar idi.. Onunla beraber güzel bir 4 lü olacaklar..
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

10 yorum:

KeleBek MisâLi ... dedi ki...

evinin en guzel kosesini suslesinler insallah canim benim ♥ Sen basla biryerden bitanem inan hazira konmus gibi olur, duygusallik tabiki cok ayri birsey ama ben bilmem kac sene oncesinden basladim ufaktefek almaya ettimi sana 3karton dolusu ivirzivir :P Halende almaya devam ediyorum Allah sonumu hayir ede ..

kocaman opuyorum

BOŞNAK KIZI dedi ki...

güle güle kullan canımm bereket getirsin evine :)

GüzelGül dedi ki...

canim yalniz degilsin :) dügüne sayili günler kaldi ama hala bir tabagim bir canagim yok :D ama dertde etmiyorum ne olmus alana kadar bir bardakdan iceriz bir tabakdan yeriz :D ama ben almanyada yasadigim icin birseyler alamiyorum :(( onca essalari nasil getiririm türkiyeye :)

Mein Blog/Blogum

j.d. dedi ki...

Narların sana bereket,bolluk, mutluluk getirsin canım :)

guilty kisses dedi ki...

Çok güzel gözüküyorlar :)

Unknown dedi ki...

EEEE EVLENME KUZUM OTUR ANNENİN DİZİNİN DİBİNDE SANA İLLA GELİN OL DİYEN VARM I YAVRUM:) HAA BU ARADA NARLAR GÜZELMİŞ:))ALLAH RAST GETİRSİN MUTLU EYLESİN SİZİ CANIM ...SEVGİLER

Adsız dedi ki...

Ohhh bereket getirsin :p Bize de hediye olrak gelmişti. Güle güle kullan canım

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

KeleBek MisâLi... Çok haklısın canım, erkenden almaya başlanmalı ve hazır konmalı ama olmadı.. Bundan sonra hızlanırım inşAllah..

Aldıkları iyi günlerde doya doya kullan ;)

BOŞNAK KIZI... Teşekkür ederim deniz kızı :)

Güzel Gül... Senin haklı bir sebebin var ama canım, gelin geldiğin zaman alırsın.. Ben aynı şehirde olacağım halde daha hiç bir şeyim yok :))

j.d... Çok teşekkür ederim canım :)

Mrs Small... Çok teşekkürler..

Mutluluklar Sokağı... Çok güzel moral veridn canım, sağol ya :)

e-nsisters... Teşekkür ederim canım, sende iyi günlerde kullan..

Yeşim dedi ki...

Canımm bereketli olsun evin de ömrün de :) Narlarına baktıkça mutlu ol ♥

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

BalAbla... Hep beraber mutlu olalım inşAllah ablaa :)