Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

19 Aralık 2013 Perşembe

Kahvaltı..

Çok nadirdir evden kahvaltı yapıp çıktığım günler.. Bekarken de durum böyleydi, evlendim yine aynı.. Değişen bir şey olmadı bu konuda.. Ya meyve yeyip çıkıyorum, ya süt içiyorum, ya işyerine ekmek arası bir şeyler getiriyorum, ya da gördüğünüz gibi oluyor kahvaltım.. En önemli öğün olmasına rağmen bu şekilde geçiştiriyorum maalesef ama pazar günü acısını çıkarıyorum..
Az önce bir arkadaşımla konuştum, kahvaltı sofrasını yeni hazırlamış, çocukları ile kahvaltı yapacakmış.. Dedim saat 10:30 ve sen kahvaltı yapıyorsun, benim öğle yemeğine geçmeme az kaldı, kahkahayı bastı.. O gülerken beni de aldı bir düşünce.. İmrendim.. Ama evde olsam, bu soğuk hava da erkenden kalkmak yerine bende onun yaptığı gibi yapardım.. Kız doğru olanı yapıyor, bana da imrenmek kalıyor J
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

5 yorum:

Alfabenin E Harfi dedi ki...

Hanüz kahvaltı yapmadım ki ama been =( Bende simit istiyorum mananeeee =( =) ♥

cecilia dedi ki...

aynen arkadşının yerinde olsam bende öyle yapardım, önce güzel bir uyku, sonrasında özenli bir kahvaltı hazırlığı, böyle simit çayla geçiştirmeli değil, ama malesef biz çalışanlar acısını anca haftasonu çıkarabiliyoruz bende senin gibi simitle, ekmek arası ile idare ediyorum :)

VuslaT dedi ki...

Sende doğru olanı yap ve 10 dakika erken kalksan ablam yaparsın kahvaltını..Eşini de kahvaltısız gönderme emi:))

cocugumlaeglenirken dedi ki...

ben evdeyim ama çocuklar 7 de ayakta.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Alfabenin E Harfi... Buyur gel canım :)

cecilia... Evde olacağımız günleri düşünüp, simiti simit olarka değilde omlet, menemen, kızartma, tost olarak görüyorum ve kendimi kandırıyorum canım :)

VuslaT... Ablacığım çok haklısın ama eşim o kadar erken gidiyor ki, evden çıkış saatlerimiz arasında 1 saat 15 dk var :(

Nihal Baysal Koçer... Ama kahvaltı var değil mi :)