Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

21 Mayıs 2013 Salı

Yerlerini Aldılar..

Hafta içlerini ve cumartesiyi 20 saate düşürüp, pazar gününü 48 saate çıkarsak nasıl güzel olur değil mi.. Sonuçta çalmıyoz çırpmıyoz, günü güne ekliyoz :)))
Yapılacaklar için o kadar çok zamana ihtiyacım var ki, yetişemiyorum.. Bende bıraktım işi gücü oturdum matematik hesabı yaptım ve ortaya bu hesap çıktı :))
Geçen gün evimizsin ilk çivilerini çaktık.. Çivi çakmak bile heyecanlandırıyormuş insanı onu anladım.. Dilerim evimizsde zaman hep sağlıkla, huzurla geçsin..
Cümlemizin
... Gülümsemesi Eksilmesin ..

9 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

hayırlı olsun canım....
çok güzeller....

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Gurme Şirine... Çok teşekkür ederim canım..

Adsız dedi ki...

hayirli olsun canim. kapi üzerine sanki hic durmamis geldi bana. bence bu tablo yani nazar boncuklu tablo salon duvarina olmaliydi daha estetik dururdu bence. bir kere daha düsünmende fayda var bu tablonun yerini

assortiek dedi ki...

güle güle kullan,üstteki saatten benimde salonumda var :)

meri dedi ki...

ha haaa haa bu saat fikrin hoşuma gitti sevgiler

xcelis dedi ki...

tatlım nazar boncuklu tablo kapının üzerinde çıkarken görünecek şekildemi keşke daha net bi yeremi assaydın tamamını görmediğim için söylüyorum tabi şeker =)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Adsız... Bu kadar zamandır buradayım ve zevklerim genelde çoğunuzun hoşuna gitmiştir.. Ama bu nazar boncuklu tabloyu oraya asmak benim istediğim dışında oldu, kıramadım tamam dedim.. Nasılda tanımışsınız beni, orada güzel durmadığını söylemişsiniz, zira bende aynı fikirdeyim :)) ama kısmet ne yapalım önümüzdeki tablolara bakacağız artık :)

AssoRTieK... Teşekkür ederim canım, sende iyi günlerde kullan :)

meri... Güzel fikir dimi :)

xcelis... Hayatım içeriden görünecek yerde içeriden çıkarken yani, bence de sanki başka bir yere assaydık daha iyi olurdu amaaa, öyle işte :))

VuslaT dedi ki...

Kesinlikle çok şık olmuş canımmmm. Güle güle kullan ablam.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

VuslaT... Teşekkür ederim ablacımğımm..