Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

14 Mayıs 2013 Salı

MutfaktayıZS..

Merhabalar..
Yağmur şehri oldu burası, güneşi gördük tamam yaz geldi dedik, sandalet giyip, dondurma yemelere başladık amaa, hava şartları hoop bir durun dedi, bizi kışa dönderdi :) Kışın yağmayan yağmurlar mayısta yağmaya başladı.. Öyle böyle de değil bayağı yağıyor.. Mesela cumartesi günü iş çıkışı sbr beni almaya geldi, iş yerinden çıkıp kapının önündeki arabaya binemedim.. Nişanlım dışarıda arabada beni bekliyor, ben 1 metre uzağımdaki nişanlıma kavuşamıyorum var mı böyle bir şey.. Sonunda Mecnunun Leylasından, Ferhatın Şirinden neyim eksik deyip attım kendimi dışarıya, arabaya binmem 5-7 saniye arasındaydı daha uzun sürmedi ama ben sırılsıklam oldum..İşte öyle havadan sudan muhabbetimizi de tamamladığımıza göre düğün telaşelerimi anlatmaya geçebilirim :))
Bir haftasonu var olanları ortaya çıkarmak, olmayanları belirlemek için evimizse gittik ve mutfaktan başladık işe.. Eşyaları kutulamış ve üzerlerine notlar yazmıştım.. Mesela mutfağa ait bir kutuya sadece mutfak yazıp bırakmadım, mutfak-tencereler, mutfak-su bardakları,vs bu şekilde içeriğini de yazdım..
Su,çay,kahve bardaklarını,çay takımını,günlük yemek takımlarını,bıçakları, kahvaltı takımını, çatal kaşık bıçak takımını makineye attık, yıkamaya bıraktık..
Onlar yıkanıp bitene kadar bizde, vazoları, tepsileri, saklama kaplarını, fincanları, tencereleri, çaydanlıkları, plastikleri, kavanozları, vs. sağ ve solda fotoda görünmeyen pek çok şeyi yıkadık, tezgahı doldurduk.. Sanırım en az 3 makine de elimizde yıkadık kuruladık, makine bitince yerleştirdik.. Misafir yemek takımını da yıkanması için makineye dizdik ve evden çıktık.. Bir daha ki sefere çalıştıracağız inşAllah.. Günlerim işte böyle bol koşturmacalı geçiyor dostlar..
... Eksilmesin Gülümsemeler ...

11 yorum:

JaNJaN dedi ki...

bunlar güzel koşturmacalar canım :) inşallah yuvanızda bir ömür mutlu olursunuz

meri dedi ki...

ufak ufak yerleşiyorsun ne güzel ALLAH kolaylık versin canım

VuslaT dedi ki...

Canımmmm inşallah bu tatlı telaşlar bitince güzel güzel kullanırken eşyalarını mutlu bir gülümseme ile hatırlarsın yorgunluğunu..Sevgilerimle.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

JaNJaN... İnşAllah canım, darısı sana :)

meri... Allah razı olsun canım..

VuslaT... İnşAllah öyle olur ablacığım..

İki Şehir Bir Meryem dedi ki...

Canım benim ya hayırlısıyla, bir an önce atlatın da sende rahat et artık, hem iş hem evlilik koşturmacası ne zor oluyodur..

Kurabiye Atölyesi dedi ki...

Canımm Allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin ne güzel her şeyin yerleşiyor. Bizde 1 ay sonra başlayacağız inşallah :) Allah kolaylık versin hepimize :)

Limon çiçekleri dedi ki...

Ne güzel telaşlar böyle,ne heyecan vericidir..Umarım bu güzel yuvada mutlluluğunuz hiç eksik olmaz.

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

ne güzel heyecanlar ne güzel koşuşturmacalar bunlar kuzum :)

Mehlika Yıldırım dedi ki...

Allah kolaylık versin canım, resimlere bakıp da kocaman bir aaah çektim, ah dedim ben de bu günleri görüp evimizi güzelce yerleştirebilecek miyim =( zaman hazırlıklar için kısa, ancak hayalini kurduğum günlere kavuşabilmek için çok uzun gibi geliyor.

Unknown dedi ki...

canımm aynı şeyleri yapıyoruz başka nedenlerle taşınmada da aynı şeyleri yapıyon kolay gelsin kuzuuu

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

İki Şehir Bir Meryem... Zor oluyor canım çok zor, akşam eve git yemek ye bulaşık yıka, sonra ya ütüleme işlemi, ya kutulama işlemi, ya ayıklama işlemi oluyor :))

Damla Başer... Canım benim Allah razı olsun, şimdiden sana da kolaylıklar diliyorum..

Limon çiçekleri... İnşAllah canımm..

Hamide... Evet beybim öyle :*

Mekila... Göreceksin Allah'ın izni ile canım benim, zaman hemen geçiyor anlamıyorsun bile..

mor menekşe... Sağ ol abla, sana da kolaylıklar diliyorum..