Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

2 Mart 2013 Cumartesi

Modele Gel..

El emeği, göz nuru ürünler hepimizin çeyizinde vardır ve baş köşede yerini almıştır.. Yazmalar, lifler, havlu kenarları, vs.. Hepsi birbirinden güzel, kullanılmaya kıyılmaz olurlar.. Düğün günüm belli olunca yazma örnekleri bakmaya başladım, model çıkarmak için.. Sağ olsun bir ablam kendinin yapmış olduğu örnekleri getirdi.. Bakarken içim gitti, nasıl özenle hazırlamış, nasıl güzel işlemiş, dilerim kızı sağlıkla huzurla kullanır, dağıtır.. Bir güzel inceledikten sonra fotolarını çekip, modellerini çıkarmak üzeri ilgili mevkilere ilettim :)
O kadar çok model vardı ki, bir bavul getirmişti abla, ben en çok beğendiklerimi seçip size sundum.. Aslında iş işlemek güzel ve dinlendirici, bende işlemek istiyorum ama sağ olsunlar eş, dost, akraba, komşu bu görevi üstlendiler.. Bana bırakmadılar.. Allah'ım hepsinden, hepinizden iki cihanda razı olsun.. âmin..
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

8 yorum:

İki Şehir Bir Meryem dedi ki...

Bende bayılırım yazmalara, çeyizimde vardır bir sürü, hiç tanımadığın, küçücük bir yardım yaptığın teyzeler, pat diye çıkartık, bir yazma bir lif ve bir patik verirler ya içim gider onların bu iyiliklerine :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

valla benim çeyizimde de o kadar çok var ki oyalı yazma, artık ikinci düğüne kısmet :D

DaRmAn dedi ki...

Sabahın bu saatinde keyifle dolaştım,blogunuzu :))

BOŞNAK KIZI dedi ki...

ben maalesef hiç anlamıyorum canım tığ işi ve örgü işlerinden :) sağolsunlar bana da hediye getiriyorlar :) senin hediyelerin de çok güzelmiş güzel günlerde kullan tatlım düz mavi olanı çok beğendim :)

Unknown dedi ki...

bende seccade işliyorum yıl oldu bitmedi böyle el işi yapanları canı gönülden tebrik ediyorum :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

İki Şehir Bir Meryem... Bana da öyle veren oldu, gerçekten çok iyiler, rabbim hayırlarına karşı gelsin inşAllah canım :)

Hamide... Canım benim :D

DaRmAn... Çook teşekkür ederim :)

BOŞNAK KIZI... Beybim anlasakta bir şey olmuyor vakit bulamıyoruz ki yapmaya, hem bunlar bana hediye değil canım, modelini çıkarmak için geldi, fotosunu çektim sonra atta gitti :))

Sen ve Ben... Dilerim tez zamanda bitirir kullanmaya başlarsın :))

Gurme Şirine dedi ki...

çok güzeller...
hepsine bayıldım...
bende hiç beceremem :(
sağolsun annem yapar banada :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Gurme Şirine... İyi var anneler :)