Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

28 Mart 2013 Perşembe

Markette Çeyiz..

Bugün hava bol yağışlı.. Kaban, bot, şemsiye nedir unutan ben bu vesile ile bu terimleri tekrar hatırlamış oldum ama faydası kime! Bugün elde ne bir şemsiye, ayakta ne bir bot var.. Eğer yağış akşam iş çıkışına kadar devam ederse, eve gidene kadar yağmur benim vücudumda yağmaya devam edecek :)
Ailemin yanında biri bana düğün ne zaman diye sorsa, renkten renge girer ne diyeceğimi bilemez, kaçacak delik ararım.. Utanırım.. Çeyizim için bir şey alıp eve gitsem, bizimkiler görmesin diye sessiz eve girer elimdekileri arka odaya bırakır öyle yanlarına geçerim.. Elimde gördüklerinde, utanırım.. Düğüne günler kalmasına rağmen bu halim böyle devam ediyordu.. Ama sonra öyle bir şey oldu, rabbim öyle bir zemin hazırladı ki, mobilya bakmaya giderken abim hep yanımda olsun istiyorum.. Onsuz adım atamıyorum.. Aldığım ufacık bir gırgırı görmesinler diye bin takla attığım ailemle, abimle şimdi evim için bir şeyler bakabiliyor, alabiliyorum.. Daha önce hiç tatmadığım ne güzel bir duygudur bu böyle.. Ne büyüksün sen Allah'ım..
Dün, akşam yemeğinden sonra ailece market alışverişi yapmaya gittik.. Ve ben onların yanında çekinmeden bu nasıl, iyi mi, şu olsun mu gibisinden konuşmalar yapabildim.. Benim için çoook tuhaf şeyler bunlar ama gerçek.. ve tahmin ettiğiniz gibi fotolar da dün akşamki market alışverişinden..
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

8 yorum:

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

ne tatlı ne naif ve ne zarif bir kızsın sen :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Hamide... Şimdi ben nasıl mutlu oldum ve utandım bir bilsennn.. İyi ki var sen gibiler <3

Gurme Şirine dedi ki...

güzel günlerde kullanın inşallah...

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Gurme Şirine... Âmin, inşAllah canım..

YETENEK-SİZİN dedi ki...

gülüm ne güzel sonunda telaşlanabildin:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

YETENEKLİ BACIM... Evet canım sonunda :)

Unknown dedi ki...

çeyiz
sandığımda bunlardan olmasını istiyorum :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Zeynep Kelkitli... İsteğini kabul buyursun yaradan :)