Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

26 Mart 2013 Salı

Kağıtlar Arasında..

Merhabalar..
Yine bir hafta sonumuzu mobilya bakmakla geçirdik.. Giriş, gelişme kısmında gayet iyi ilerliyoruz ama bir türlü sonuca ulaşamıyoruz.. Dilerim tez zamanda mobilya işlerini halleder artık tamamı ile gelinliğime yoğunlaşabilirim :)
Her yerden katalog vs istiyorum.. Bunlar evde bulunan broşür, gazete, el ilanları.. Daha iş yerinde var.. Bilgisayarımda yüklü pdf kataloglar var, var da var..
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ben aslı, hani senden abiye kıyafetin için adres istemştim ablamın düğünü için..şimdi ben de sana öneride bulunayım dedim..umarım istediğin gibi rahat bir model bulursun tez zamanda..biz çok gezmiştik mobilyacılar sitesi falan, taşlı parlak modelleri direk eliyoduk kafadan pek bişe bulamamıştık..eşimin aradığı rahatlık benim aradığımsa yerden yüksek olsun altı süpürülsün hafif olsun rahatça çekilsin, rengi de kiri göstermesinki örtü falan kullanmadan kullanabileyim şeklindeydi, aradığımız özelliklerin hepsini barındıran modeller kelebek mobilyadaydı..hala da çok memnunuz koltuklarımızdan misafirlerimiz de hep sorar nerden aldınız çok rahat diye..hatta nişanlı bir arkadaş aynısından alsam sizin için sorun olur mu diye sormuştu..yemek takımını da kelebekten aldık. fiyatı biraz fazla diğerlerine göre ama takımdan istemediğin parçaları almayabiliyorsunuz, ben vitrinini falan almamıştım mesela, koltuk takımındanda tekli koltuğu çıkarmıştım. güzel bir diğer yönü de, istediğin zaman gidip diğer parçalarını almak isterseniz aynı modelleri bulabilirsiniz.biz sandalyeyi 6 tane almıştık fazla yer kaplamasın diye evlendikten 2 yıl sonra keşke 8 li alsaydık dedik, neyse şansımızı deneyelim soralım dedik ki biz kumaşını değiştirtmiştik aynından 2 tane daha yapıp verdiler.yatak odası takımını da ordan alacaktık ama salon takımında ve yemek takımında parayı esirgemeyince maddi olarak sıkışmayalım diye ordan alamadık. çetinkayada öyle gezinirken çok uygun ve güzel bir yatak odası takımı gördük gezerken hemen aldık, acayip ucuzdu 4 yıllık evliyiz hala memnunuz ondan da. son olarak oturma odasını da yine tesadüfen gezerken Gizerlerde 1000 tl ye indirmişlerdi modern çekyat takımı şeklinde zaten misafirleri yatırmak için açmalı model arıyoduk onu da hemen alıverdik..kısacası hiç akla gelmeyen yerlerden aldık eşyalarımızı..sizin de aklınızda bulunsun arada güzel ve uygun şeyler denk gelebiliyor böyle yerlerde..çok uzattım toparlayayım :) hayırlısıyla uygun güzel şeyler bulursunuz inşallah.sağlıcakla

Gurme Şirine dedi ki...

eminim çok heyecanlısındır :)
inşallah herşey gönlüne göre olur...

naki dedi ki...

hepsi bitiyo :) bu bitsin bu bitsin diyosun bitiyo :) allah kolaylık versın canım :)

BOŞNAK KIZI dedi ki...

inşallah gönlüne göre olanı bulursun canımm ben en çok halıda zorlanmıştımm :))

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

en tatlı telaşlar bunlar canım boşver sen tadını çıkar yaşadığın her anın

VuslaT dedi ki...

Birde Cepaynamın sayfalarına bak istersen. Canım benim. Çok mutlu ol..Çokkk

Unknown dedi ki...

canım allah kolaylıklar versin ne yoğun ama ne güzel telaşlar bunlar

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Aslı... Böylesine güzel yorumun için en içtenliğimle teşekkür ediyorum sana.. Uzun ve açıklayıcı yorumun çok mutlu etti beni.. Çetinkayada mobilya olduğunu da ilk defa duydum oraya da bakmalıyım.. Gizerlere baktım ama çok tuzlu orası.. Mobilyacılar sitesine de bakalım diyoruz ama orada çalışan bir akrabamız önermiyor.. Biz tek takım alacağız, salon ayrı, oturma grubu olmayacak, o nedenle çok seçici davranıyoruz.. Hem baza yataklı, hem yerden yüksek olması tercihimiz.. Bakalım kısmetimiz nerede bekliyor bizi.. Öpüyorum, hoşçakal..

Gurme Şirine... Âminn inşAllah balım :)

naki... Âmin Allah razı olsun canım, dilerim bizi bitirmeden biter eksikler :)

BOŞNAK KIZI... Daha halı da var dimi :)))

Hamide... Öyle yapmaya çalışıyorum beybitom..

VuslaT... Oraya da bakıyorum can abla.. Sende mutlu ol inşAllah <3

mor menekşe... Allah razı olsun abla..

YETENEK-SİZİN dedi ki...

canparem bu kadar çok düşünme al birini otur:) uzaktan yorum yapması böyle kolay işte:))9

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

YETENEKLİ BACIM... Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş balım :))) Çok öpüyorum kız seniii :*