Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Benim de Gelinliğim Olsa, Doğa İle Kaynaşsa.. Biri de Bizi Fotoğraflasa..

Kesin tarih belli değil ama sanırım 2013 bahar gelini olacağım.. Düğün için en önemli gördüklerimden biri ise fotoğraf çekimi.. Yıllar sonra bile doya doya bakacağım fotoğraflarım olsun istiyorum.. Dış mekan çekimi yaptırmayı çok istiyorum ama, bu isteğime kavuşabilir miyim bilmiyorum.. Bloglarda gezinirken beğendiğim pozları da depoluyorum..  En beğendiklerim şimdilik bunlar.. Rabbim hayırlısı ise bana da nasip etsin..âmin :)
fotoğraflar alıntıdır
Gülen fotoğraflarımız hayatlarımıza yansısın, mutluluğumuz bir gün değil bir ömür olsun..
... Gülümsememiz Eksilmesin ...

17 yorum:

tosbagalar dedi ki...

Kesinlikle bu pozları depola çünkü fotoğraf çekiminde unutulabiliyor ya da çok çektik gibi oluyor sonra bakıyorsun işe yarar çok az. Kardeşimin düğününde bunları yaşadık. Birde eğer salona fotoğrafçı istiyorsanız o fotoğrafçıya da sık sık talimat verin yoksa abuk sabuk resimler oluyor...

Adsız dedi ki...

Harika pozlar birkaçını ekledim favorilerime, aynı fikirdeyim o günden geriye kalan en önemli detay fotoğraflar.. Benimde taslak favorilerim vardı bir listeleyeyim ilk fırsatta, fikir olsun:)

Sevgiler

tubitos dedi ki...

canım dış mekan çekimi artık çok zor bişey değil, çekim yapanların sayısı çok fazla maddi açıdan çok pahalı olanlar olduğu gibi çok uyguna çok güzel fotograflar çekenler de var. mutlaka googladan faceden araştır, fiyat al hatta 2012 bahar gelini olacaksan şimdiden bile araştırmaya başlayabilirsin. illaki içine sinen bişey bulursun hava koşulları elvermezse de yine dış çekim ama tarihi bir mekan içinde çekim yaparlar. stüdyoya nazaran çok daha hoş olur, fotoğraf işi önemli ne yap et ayarla. inşallah herşey gönlünce olur çok öptüm

VuslaT dedi ki...

her poz gönlünce olur umarım. yıllar sonra bakarken hala çok mutlu olursun inşallah..Sevgiler tatlım..

Şehirler Arası Aşk dedi ki...

Bu pozlar çok güzel gerçekten. Bende mi biriktirsem şimdiden ne yapsam :)

Gurme Şirine dedi ki...

amin canım...
herşey gönlünce olsun...
Allah mutluluğunuzu daim etsin...
öptüm kocaman....

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

tosbagalar... Aynen dediğin gibi yapıyorum, depoluyorum canım.. Ne olur ne olmaz alıyorum beğendiklerimi, o an çok heyecanlı olacağımızdan aklımıza gelmeyebilir..

Pembe Evren... Evet canım sende yayınlada, onlarıda depolayayım :)

tubitom... Hayatım haklısın dış çekim çoğaldı ama maddi açıdan uygun olanına henüz rastlayamadım ben :( Bu nedenle korkuyorum yaptıramam diye.. Adana da olduğumdan hava şartlarından pek korkmuyorum aslında hayatım, tek sorunum uygun fiyatlı ama güzel çekim yapan bir fotoğrafçı bulabilmek.. İnşAllah seninde herşey gönlünce olur şafak sayan güzel gelin :*

VuslaT... İnşAllah öyle olur abla, öpüyorum seni :*

Şehirler Arası Aşk... Biriktir tabi canım, askerin döndüğünde işe yarar :)

Gurme Şirine... Âmin bitanem âmin, Allah razı olsun..

Funda Ceyhan dedi ki...

Fotoğraf kısmı gerçekten önemli şekerim, her şey olup bitiyor, düğünden geriye sadece fotoğraflar kalıyor. Her şey gönlünce olur inşallah tatlım ..

Giz dedi ki...

Melek gibi olacaksın eminim bi tanem :) dış mekan çekimi çok güzel ve keyifli oluyor Mayıs gibi olursa havalar da ısınmış olur ve çok güzel kareler çıkar ortaya. Asıl gelinliği seçme kısmı çok heyecanlı, bizimle de paylaşırsın değil mi bu süreci tatlım? :) öpüyorum kocaman.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Funda Ceyhan... Aynen öyle oluyor canım, zaman sonra elde sadece fotoğraflar kalıyor.. Dilerim cümlemizin gönlündeki hakkında hayırlı olup kaderine yansır.. İnşAllah benimde yıllar sonra bakabileceğim süper dış mekan fotoğraflarım olur :)

Giz... İnşAllah melek gibi olabilirim canım, çok sancılı bir dönem.. Sen atlattın şimdi evliliğin tadını çıkarıyorsun ne güzel, darısı bana olsun :) Elimden geldiği kadar burada bütün ayrıntıyı paylaşacağım bitanem :*

Didem Özkan dedi ki...

Merhabalar,
Bende 3,5 ay önce evlendim ve fotoğraf için bizde dış mekan çekimini tercih ettik. Çok farklı ve çok güzel oluyor. Ama tavsiyem o zamana kadar böyle fotoğraflar biriktirmeniz, çünkü o an gelince insan heyecandan herşeyi unutuyor :) Hayırlısı olsun şimdiden inşallah her şey istediğiniz gibi olur.
Bloguma da beklerim arzu ederseniz.
Sevgiler :)

sevda s. dedi ki...

Allah gönlüne göre versin canım, inşallah senin de böyle fotolarını görürüz :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Didem Özkan... Merhaba, hayırlı olsun bir yastıkta kocayın :)
Darısı bize olsun. Bende dış çekim yaptırmayı çok çok istiyorum, inşAllah nasip olur.. Bol bol biriktiriyorum pozları, umarım işe yarar.. Çook teşekkür ederim..

sevda s... Âminn bitanemmm âmin..

Kuzununannesi dedi ki...

artık fotolar oyle farklı cekılıyor kı ben 5 sene once dıs cekım ıstedıgımde bahce zor bulduk sımdı fotocuyla gun boyu gez ne guzel :((ınsallah ıstedıgın gıbı olur heryseeeyeyyy

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Kokosss ;))) kelebek... 5 yıl önce dış çekim yaptırman çok hoşuma gitti canım, geleceği görmüşsün :))
İnşAllah dediğin gibi olur bitanem, inşAllahh..

Kurabiye Atölyesi dedi ki...

Ne kadar doğal ve güzel... düğünde en önem verdiğim şeylerden biri de fotoğrafçı olacak sanırım :) inşallah herşey istediğimiz gibi hayırlısıyla olsun o gün canım :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Damla Başer... İnşAllah öyle olur canım.. Allah o gün içimizde hiç birşey bırakmasın, her şey güzel olsun, âmin :)