Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

16 Ocak 2012 Pazartesi

Kız kıza..

Haftanın 6 günü çalıştığım için pek sosyal bir insan olmadım, olamadım.. Hep kısıtlı zamanlarım oldu.. Bu nedenle pek arkadaş edinemedim.. Edindiklerimide zaman eledi.. Sonuçta iş ev arası gidip gelen bir insanın ne kadar arkadaşı olabilirdi ki! Arkadaşım sürekli zaman geçirdiğim ya otobüs şöförü olurdu, yada otobüs yolcuları :p..  O yüzden burası benim için çok önemli.. Buradan edindiğim arkadaşlıklar, dostluklar çok çok önemli.. Paha biçilemez bir değeri var.. Çünkü lafta değil, özde seviyorum sizleri.
Ben yıl sonunda ani bir kararla ehliyet kursuna yazıldım, ilk defa farklı bir ortama girdim, iş çıkışı kursa, kustan eve gedip geldim 20 gün kadar ve orada öyle güzel arkadaşlıklar kurdum ki.. Kendime inanamadım.. Çünkü ben seçimlerimde hep ince eleyip, sık dokurum ki sonradan başım ağrımasın.. Ama bu kurs, ortam, oradaki birbirinden iyi niyetli insanlar rabbimin bana bir armağanı gibiydi.. Bu kadar kısa zamanda bu dostlukları kurmamda rabbimin yardımı çoktu bence.. Çünkü benim tek başıma yapabileceğim bir şey değildi bu.. Şükürler olsun rabbim sana.. Zaman oluyor hafta sonu birimizin evinde toplanıp yemek ziyafeti çekiyoruz, zaman oluyor dışarıda kafede buluşuyoruz, zaman oluyor erkekleri eliyor böyle kız kıza görüşüyoruz :) Dilerim bu arkadaşlarımı zaman elemez..
Yağmurlu Adana Sabahından Cümlenize İyi Haftalar
... Gülümsememiz Eksilmesin ...

16 yorum:

pembe mor alg dedi ki...

ohh canım öle insan çalışınca antisosyal olup çıkıo valla:)umarım zaman elemez kimseyi

Asahhara dedi ki...

Arkadaşlıklarınızın daimi olması dileğimle.

Sevgiler..

Ülkü dedi ki...

İyi haftalar canım benim :) ne güzel :)zaman sana hep yenilerini getirsin arkadaşlıkların eskilerinide eletmesin :)

Yeşim dedi ki...

Az olsun candan olsun tatlım :) Rabbim her zaman karşına yüreğin kadar güzel ve iyi insanlar çıkarsın. Karlı buz gibi Ankara'dan kucak dolusu sevgiler kocaman öpüyorum meleğimi :)

hayatreceli dedi ki...

evet canım her çalışnın şikayeti bu arkadaşlarla vakit geçirememek aslında suç birazda bizde izin vermyoruz ki yorgunum şimdi nereye gideyim diyoruz hep böyle dememek gerek aslında girmeli çıkmalı ortamlara aramalı sormalı arkadaşları ne güzel ehliyet sana arkadaişlıklar edindirmiş kaybetmemen dileğiyle canım...
blogdaşlıklar çok güzel orada sana katılıyorum burada kurulan arkadaşlıklar paha biçilemezz:)

sevgiler canım...

Turta Tadında Yaşamak dedi ki...

kız kıza gezmeler hep başka olur bence :) umarım hiç kopmazsınız canım birbirinizden..
iyi haftalar diliyorum sana..

Giz dedi ki...

İnsan bazen hiç ummadığı anda kendisine çok yakın bulacağı kişilerle tanışıyor, o zaman bir armağan gibi seviniveriyor :) benim de hiçbir zaman çok arkadaşım olmadı ancak son 2 senede blog ve iş sayesinde çok güzel uzun sürecek arkadaşlıklar edindim ve bunun için şükran doluyum :) o güzel insanlardan birisi de sensin,kocaamaaan öpüyorum tatlımı :)))

GüzelGül dedi ki...

canim haklisin malesef gercek bir dost bulmak zorr :( eglemekde haklisin.Ehliyetin icinde basarilar dilerim

Mein Blog/Blogum

aşgaane dedi ki...

hayat acımasızca karşımıza art niyetli insanları çıkarsa da bu bi sınav diyip sabrediyoruz... ama kurulan sağlam ve güzel dostluklarda sadece karşı tarafın iyiliğinden değil bu durum canım benim, senin de iyi niyetin ve o tatlı dilinin etkisi büyük bence:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

pembe mor alg... Umarım canımm, âmin..

Asahhara... Âmiin canım, sağol :*

Ülküm... Âmin caniçemm âmin.. Zamanın getirdiği yeni arkadaşlarımdan bir taneside sensin.. Çok mutluyum sen gibi birini tanıdığım için.. Dilerim hep olursun hayatımda..

Yeşim Ablam, BalAblam... Yorumunu yerim senin ben, hatta hasta hasta bana yorum yazan canını duble duble öperim.. Haklısın ablacığım az olsun, öz olsun.. Azımsınız, özümsünüz :))

REÇELİM... Canım benim hem zaman hem arkadaş sorunum var.. Yani zamanım olsada görüşebileceğim şöyle doğru dürüst pek insan yok.. Aman az olsun öz olsun dimi ama :) Ehliyet kursu gerçekten benim için bir nimet oldu, blogda öyle.. Çok öpüyorum seni canım :*

Turta Tadında Yaşamak... Umarım öyle olur tatlıım, mutlu haftalara :*

Giz'im...Evet canım, ansızın gelen ve dünyamızı değiştiren insanlar çıkıveriyor karşımıza.. İnan benim reelden çok blogdan arkadaşım var ve bu durumdan oldukça memnunum :) Aynısını bende söylemek istiyorum, blogdan tanıdığım ve çok severek takip ettiğim, okuduğum, izlediğim süper ötesi bir insansın benim için, iyiki varsın canım♥

guzelgul... Canım hayatta kolay olan ne varki zaten değil mi? Ehliyet ile ilgili yeni bir yazı yazdım, başarımı gösterdim yani :) Tşk ederim güzelim :*

hayat güzel... Bazen diyorum hayat sadece bana mı acımazsız diye, sonra bunun bir sınav olduğunu ve rabbim tarafından sınandığımı bilip susuyorum.. İyi olmasan sen, beni iyi görebilir misin meleğim.. Sen gibi iyiler hep varolsunlar inşAllah, çok öpüyorum canım örtmenimii :**

Ülkü dedi ki...

İnşallah canım :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Ülküm.. Âmiinn :)

GÜZİN dedi ki...

canım benim bu güzel dostlukların hep devam etsin inşallah bizde sosyal medyadan dostlarınız hernekadar aynı şehirde olup görüşemesekte varlığımızı bil olurmu:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

GÜZİN... Âmin inşAllah canım benim.. Tabi biliyorum canım, siz bende çok özel bir yere sahipsiniz ve hep öyle kalacaksınız inşAllah, seviyorum sizleri yaa, ötesi var mı :)

Stil Direktoru dedi ki...

gelemedim gitti hiç sorma dert oldu öyle böyle değil .(

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Bal... Allahın izni ile geleceksin biliyorum ben bunu abla.. Er yada geç sorun değil, dert etme sen.. Bu kız hep bekler seni <3