Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

18 Mart 2014 Salı

Gözlerim Islak Dünden Beri..

Dün akşam Sbr'm şehir dışına gitti, hafta sonuna kadar da yok.. Bende hafta sonuna kadar annemlerde olacağım.. Normalde zamanın nasıl hızlı geçtiğinden yakınan ben, bu geceyi sabah edemedim.. Evlendiğimizden beri, işe gitmek dışında hiç ayrılmamış, birbirimizin azası olmuştuk neredeyse.. Ve ben dünden beri acayip duygusal bir ruh halinin içerisine düşmüş durumdayım.. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama beceremiyorum.. Sanki şuan kalbim yok, elim yok, kolum, bacağım, damarım, kanım yok gibi.. Boşluktayım, düşmemek için bir yeri tutmam gerek ama kimse gözlerimdeki yaşı görmesin diye tutunmak yerine ayakta sendelemeyi yeğliyorum.. Her gün saat 19 olsun da kavuşalım diye saat sayar, Sbr'me son 4 saat, son 5 saat 10 dakika, son 1 saat gibi mesajlar atar o şekilde günü bitirmeye çalışırım.. Şimdi bunu da yapamam çünkü 100 saatten fazla var ve ben bunu mesaj olarak yazarken hem ağlar, hem Sbr'mi de üzerim diye yazmayacağım.. Ama onun olmadığı bir şehirde var olmak, benim için yokluğun ta kendisi, nefes alırken boğazım düğümleniyor.. Zormuş çok zormuş..
Sensiz ben nefes alamam,
Buralarda inan hiç duramam,
Tek başıma yalnız kalamam..
Senin kokunu özlerim,
Hep yollarını gözlerim,
Götür beni gittiğin yere..
.

8 yorum:

GüzelGül dedi ki...

Bizler cogumuz ayni hatayi yapiyoruz ve malesef cok baglaniyoruz kullara (esimin,ailemize,cocukalrimiza) oysa bu sekilde sirf allahdan baska kimseye baglanmamiz gerekiyor. Bende senin gibiydim esim doguda görevde oldugu icin ve 10 senedir hep bir hasretlik cektik,sanki hic nefes alamiycakmisim gibi geldi.Ve daha sonra cok utandim kendimden.Allahdan baska kimseye muhtac degilim ve baglida degilim.Bunu ögrendikden sonra cok rahatladim ve cok mutlu hissetim kendimi.Onlar benim sevdigim insanlar ama bukadar cok üzerine düsmenin dogru olmadiigini düsünüyorum.

Mein Blog/Blogum


♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Güzel Gül... Çok haklısın yaratandan üstün olmamalı kalbimizde kimse, bunun bilincindeyim hamd olsun.. Yaratılan, yaratandan ileri gidemez hiç bir zaman, işte tamda bu nedenle yaratandan ötürü sevilir yaratılan.. Yalnızlık sadece Allah'a mahsus olduğundan, bağlanmamız çok normal, ama dediğin gibi aşırıya kaçmadan.. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşAllah..

günlük yaşamım dedi ki...

ayy canım benim benim eşimde bugün gidiyor ve bu hafta yok .
ama ben bu kadar üzülmüyorum :) Allahın izniyle gider gelir nolcak :) birazda annemlerde eğlenirim diye düşünüyorum. komşulara gideriz falan filan .. :) annenlerde kaldığın günlerin tadını çıkar .. evlendik ayrıldık evimizden şimdi de nostalji yapıyoruz diye düşün.. ayrılıklar aşkları güçlendirir :) ayra da ayrı kalcan ki değer kıymetlerini bilelim eşlerimizin onlarda bizim :)
Alla başka ayrılıklar vermesin şekerim üzme kendini..

Adsız dedi ki...

bencede bu kadar baglama erkeklere bu kadar baglanilmaz. kuzenimin kocasi üc kücük cocukla birakti gitti baska kadina. yani hata yapiyorsun kesinlikle bu kadar baglanma bosver. ayni hatayi bende yapiyorum belki ama bence sen biraz abartmissin olayi :)

Adsız dedi ki...

Ilk evlendiğimiz yıllar geldi aklıma.eşim işe gidince oturur ağlatdım ya bir daha gelmezse bişey olursa diye;)))te Allah'ım!!!adam sabah çıkar akşam gelirdi halbuki.sonradan alıştım.daha doğrusu korktum Allah'ın gücüne gider diye düşündüm.Sonra orta yerden adam bi askere gitti beş ay yüzünü görmedim sesini duyduğum sayılıdır...üstelik kızım daha iki aylıktı;))Allah ayırmasın sevenleri...

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

yonca mix... İlk defa ve uzun süre olduğu için çok etkiledi beni, sanırım zamanla buna da alışırım.. Ama saatler asır oldu geçmiyor oda ayrı bir konu :))

Adsız... Nasıl 5 parmağın 5i bir değilse her erkekde bir değil, Allah kuzenine kolaylık versin.. Benim ki abartma değilde hak edene hakkını vermek diyelim, eşim bu kadar sevilmeyi özlenmeyi hak ediyor hamd olsun :)

serap polat... Bende o korkuda var, bir daha göremezsem naparım o zaman diye diye bitiriyorum bedenimi :( Senin durum daha vahimmiş, rabbim kimseleri sevdikleri ile sağlıkları ile sınaması inşAllah canım..

Kuzununannesi dedi ki...

canım ben ım allahım kısa sayrılıklardan baska ayrılık gostermesın ızlere..sevgıler tatlım

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

KoKoŞ KeLeBeK... Âmin canım, Allah razı olsun..