Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

10 Nisan 2013 Çarşamba

Gelinlik Bakmaya Giderken..

İlk gelinlik bakmaya şubat sonunda iki arkadaşımla, buradaki gelinlerin almasalar bile illaki uğradıkları vakıflar sarayına gittim..  Vakıflar sarayı çok katlı, çokça gelinlik mağazasının bir arada bulunduğu bir mekan.. Gittim ama ne model belirlemiştim, ne de gelinlik konusunda bilgim vardı.. Zaten fikir sahibi olup, modelleri görmekti amacım.. Girdiğim her mağazadan duyduğum tek şey düğüne daha var, gelinlik fuarı devam ediyor, fuar biter kataloglar basılır, martın 15'in den sonra bakmaya başlayın, anca yeni modeller gelmiş, görmüş olursunuzdu.. Onları dinledim ve bakmadım o tarihe kadar..
Hem zaten aklım mobilyalardaydı, gelinliğe konsantre olamıyordum.. Aklımda hep önce mobilyaları halledelim, sonra gelinliğime odaklanayım düşüncesi vardı.. Ama yine de martın 15'inden sonra 2 yere daha baktım.. Birincisi gazipaşada bir yerdi.. Süper gelinlikler vardı, baktıkça bakasım geldi.. Beyazın asilliğine o an tekrar vuruldum! Ama fiyatları çok uçuk olduğundan denemeye bile gerek görmeden çıktım :/ Çok ilgilendiler, yardımcı oluruz dediler ama, devedeki kulağı kessen de deve deveydi işte, bu gerçek değişmezdi :))) İkincisi özel dikim yapan bir modacıydı.. Özel sipariş üzerine çalışıyordu.. Bir yakınımın tavsiyesi üzerine gittik.. İlk gelinliğimi orada denedim ve aynadaki beni çok sevdim.. İşçiliğe göre fiyat abartı geldi, tamda içime sinmedi, buranın kısmetimde ki gelinlikçi olmadığına karar verdim ve iyi günler dileyip çıktım.. Bakalım bu yol bizi hangi gelinliğe götürecek.. Dileğim, hayırlı olanı bulalım..
Emanetiniz Allah'a..
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

20 yorum:

cingifilli dedi ki...

Canım benim gelinliğimin fotoğrafını yollarım eve gidince yerini de söylerim.Hatta beraber gideriz;)

BOŞNAK KIZI dedi ki...

canım gelinliği denediğinde bu benim gelinliğim diyorsun zaten ama aklında sorular olunca o istediğin gelinlik olmuyor. inşallah işte bu deyip üzerinden çıkarmak istemeyeceğin gelinliği en yakın zamanda bulursun :)

JaNJaN dedi ki...

İnşallah istediğin gibi güzel bir gelinliğe sahip olursun :)

mavii dedi ki...

cicimmmmm sen cuval giysen yakisir fiyati disunme
kiralayabilirsin ben ole
yaptim yeterki icine sinsin

Gurme Şirine dedi ki...

sen en güzelini seçersin :)

Böğürtlen Taneleri dedi ki...

Umarım gönlünüzdeki gelinliği çabucak bulursunuz güzel ve yorucu koşusturmalar kolay gelsin :)

Hayattan Azıcık dedi ki...

Gelinlik genelde modelin yeni olması vs ile ilgili değil. Bir gelinlikçiye girersin bir kaç tane giyersin ve gelinlik seni seçiverir. Sanki benim için dikilmiş diye bir gülümseme belirir yüzünde ben çok bakmıştım çok denemiştim ama gelinliğim beni seçti. Güzel anılar güzel telaşeler. Her şey gönlünüze göre olsun.
Sevgiler...

Kurabiye Atölyesi dedi ki...

hayırlı olsun canım ne güzel bir heyecan yaşamışsın bende seçtim gelinliğimi 22 nisanda provam var :)

ilkmuh dedi ki...

ilk girdiğim gelinlikçi ve ilk denediğim gelinliğe okey dedim, çok çabuk hallettim, nişanlım şoktaydı:))oradaki bayan başka gelinliklerde getirdi ama denemeye gerek bile duymadım:))yeniden dikilecek, birkaç yerinde değişiklik istedim..sanada kolaylıklar diliyorum, umarım içine sinen, hayalindeki gelinliği giyersin..

cecilia dedi ki...

cnm benim inşallah aradığın gelinliği bulursun karar vermek zor açıkçası bir de zaman yetmezliği varsa benim denediğim bütün gelinliklerde gözüm kaldı desem yeri hepsi çok yakışmıştı ama yine de kendi gelinliğimi giyince işte bu demiştim vardır bir hikmeti, umarım seninde işte bu diyebileceğin bir gelinlik çıkar..

edebiyatci01 dedi ki...

merhaba herkesin geçtiği güz3el ve yorucu yollardan geçiyorsunuz. ben şöyle bir yol izlemiştim önce vakıflardaki tüm gelinlikçileri gezdim gördüm hem model hem fiyat olarak kafanda bir şeyler şekilleniyor sonra vakıfların karşısında GÜLHAN modaevi istediğimi tarif ederek ve onların da katkılarıyla diktirmiştim hem nişanlık hem gelinlik yapmışlardı çok memnun kalmıştım. size şimdiden kolay gelsin diyorum iyi günler

tubitos dedi ki...

canım inşallah içine sineni ve kesene uygun olanı bulursun ayy ne güzeldir gelinlik denemek

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

canım kolay gelsin:)))

VuslaT dedi ki...

Şekerparem pembeesintim canım benim sana her gelinlik yakışır. Gönlüne ve kesene uygun en kısa zamanda bulursun inşallah. Öptüm.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

cingifilli... Süper olur canım :) Fotoları da bekliyorum :*

BOŞNAK KIZI... İnşAllah bir tanem.. Bende aynen o duygugu hissetmek için gelinlik bakmakta yılmadan ilerleyeceğim inşAllah :)

JaNLaN... Âmin, inşAllah canım :)

mavii... Çuval giysen yakışır diyen dillerini, ellerini öpem :)
Bende kiralayacağım canım, ama yine de fiyatları bir duysan dükkanı sattıklarını zanneder tapuyu almayı beklersin o derece :))

Gurme Şirine... İnşAllah :)

Böğürtlen Taneleri... Çook teşekkür ederim..

Hayattan Azıcık... Haklısın, gelinlikçiler yeni modelleri bekle dedi bende onlara uyup bakmadım ama biliyorum ki ufak tefek değişiklikler olacak modellerde.. Aslında aklım mobilyalarda olduğu için bakmamıştım :) Dilerim en kısa zamanda beni seçecek gelinlik ile karşılaşırım.. Teşekkür ederim..

Damla Başer... Ne güzel canım, darısı bana :))

ilkmuh... Şipşak gelinsin maşAllah :)) Senin çabukluğunun darısı bana da nasip olsun.. Gelinliğini çok beğendim, tamamının fotosunu mail atsan fena olmaz yani :)

cecilia... Zaman sıkıntım yok çok şükür canım, ama modele tam karar veremiyorum malesef.. Dilerim tez zaman da işte bu derim..

edebiyatci01... Bilgiler için çook teşekkür ederim.. Bende model ve fiyat konusunda vakıflarda tecrübelendim.. Şimdi sıra da gelinliğe karar vermek kaldı.. İyi günler diliyorum..

tubitos... Çok teşekkür ederim, sidelyanın tatlı annesi :))

bir kase lezzet... Teşekkkür ederim abla :)

VuslaT... Gönül gözü güzel olan can abla, çok teşekkür eder öperim :*

Unknown dedi ki...

kuzumm sana ne giysen yakışıkır( şu güzel lafı yazdıkdan sonra yarışma programı gibi hissediverdim) gelinlik provalarına gelmek isterim ne güzel olursun sen valla

KeleBek MisâLi ... dedi ki...

Rabbim gonlune gore versin insallah♥
Okadar cok secenek varki insanin kafasi karisiyor bende nisanliklara bakiyorum turkiyeye gelene kadar netten arastirmalar yapip fiyat falan soruyorum ama rakamlar cok fazla valla erkeklerin Allah yardimcisi olsun :) Hayirlisi olsun insallah

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

mor menekşe... Çok teşekkür ederim abla, utandırıyorsun beni.. İnşAllah nasip olurda karar verebilirsem gidelim :)

KeleBek MisâLi... Âmin inşAllah canım.. Cümlemize yar ve yardımcı olsun rabbimiz, evlenmek zor :/

mismet dedi ki...

oy kuzummm emin o gelinliği bakınca değil aynada içinde kendini görünce işte bu benim diyeceksin:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

mismet... İnşAllah canımm :)