Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

15 Aralık 2014 Pazartesi

Uykusuz Gündüz Gece.. Ama Sen Değersin Her Şeye..

Annecim, mucizem, güzel oğlum.. Doğduğundan beri uykusuz bir bebektin hep.. Hele bir kırkı çıksın düzelir dediler, düzelmedin, 3 ayı altatsın düzene biner dediler, olmadı..Gözünü kapattığı an uyuyan anneni bırakıp ta kime çektin bilmiyorum mis kokanım.. Kucakta, ayakta, beşikte, battaniye arasında sallandın, ışıklar söndü, tv hiç açılmadı, fonda ninni çaldı, olmadı.. Banyo yaptın, geceliğini giydin, olmadı.. Karnını doyurdun, oyununu oynadın, sıra uykuya geldi, uyumadın.. Doktor bir bebeğin temel ihtiyaçlarının anne sütü, uyku ve banyo olduğunu söylediğinde, bizde uyku yok dediğimi anlar gibi kıkırdaman da yok mu!.. Uyku siniri diye bir şey varmış onuda sayende öğrenmiş olduk.. Kendim için değil, senin için istiyorum inan bebeğim.. Uyu biraz.. Uyusun da büyüsün ninni diye boşa mı diyorum annem ben.. Bak gözlerini ovalıyorsun, hadi bebeğim uyu.. Uyusun da büyüsün ninni, okula gitsin ninni, doktor olsun ninni, ninnii..
Annecim seni çok seviyorum..
Cümlemizin,
... Eksilmesin Gülümsemesi ...

5 yorum:

đerkenαя dedi ki...

Allah yar ve yardımcınız olsun, sağlık ve sıhhatle büyüsün inşaAllah. Dilerim bu günleri de atlatırsınız:)

Miskin ve Beceriksiz :) dedi ki...

Maşallah anneli babalı büyüsün.

gooogoook dedi ki...

Allah her ikinizin de yardımcısı olsun inşallah. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji alanından yani Allah'ın büyük enerjisinin yanından geliyorlar; o nedenle, orada yorgunluk yok! Uyku gibi bir şeye ihtiyaç yok! Dolayısıyla buraya yani dünyaya geldiklerinde de oldukça uzun bir süre o enerjiyi taşıyorlar, Allah yardımcınız olsun tüm annelerin, onlar için elbette uyku gerekli. Bir süre sonra annelerin de pili bitiyor, sabrı değil. Çünkü Allah hakikatten büyük bir sabırla donatmış anneleri. Dilerim herşey yoluna girer. Sevgiler.

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

selam pembe esintim :) hatırladın mı beni? Aylardır bloga girmiyordum uzun uzun meselelerim vardı benim de. ve iki üç gündür geri dönüş yaparken yorumlardan gördüm seni dedim bu kız ne yaptı acaba. ve bloguna geldiğimde bu minik bebiş karşıladı beni. ben en son evlilik hazırlıkları yaparken bırakmıştım seni. ve şimdi anne olmuşsun bile. allah analı babalı büyütsün tatlım çok çok sevindim gerçekten. tebrik ederim seni. öperim.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

derkenar... Âmin, Allah razı olsun..

Miskin ve Beceriksiz... Âmin, inşAllah :)

gooogoook... Anne olduktan sonra ki ben ile olmadan önceki ben o kadar farklı ki.. Dediğin gibi Allah sabırla, sevgiyle, şevkatle, vs ile donatıyor.. Uykusuzluğa dayanamayan ben, şimdilerde 4-5 saat uyku ile günü kapatıyorum.. İnşAllah bugünlerde geçecek, teşekkürler..

AngeLady... Hatırlamaz mıyım Hamidem :) Zaman çok hızlı akıp gidiyor, evlendim anne bile oldum ve bende pek uğrayamaz oldum buraya, ama unutmadım, ve unutlmadığımı gördüm mutlu oldum.. Umarım geçen zaman güzellikler getirmiştir sana, bende öpüyorum :*