Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

30 Kasım 2013 Cumartesi

Plansız Yaşa..

Hep bir düzen, plan halinde yaşadım.. Günler öncesinden belli olurdu yapacaklarım ve plana uygun yaşar, yapacağım her şeyi yeri ve zamanında yapardım.. Ama artık öyle olmuyor, ben kuruyorum planlıyorum, kader değiştiriyor.. Son zamanlarda o kadar çok kez karşılaştım ki bu durumla, tam her şey uygun giderken bir şey çıkıveriyor ve bütün planım alt üst oluveriyor.. Bugün için yine bir planım vardı, ama az önce gelen telefonla plan yok oldu.. Şehir dışından gelenlerimiz var.. Hayırlısı ile sağa salim gelsinler de varsın yok olan plan olsun.. Benim de plansız yaşamayı öğrenmem lazım sanırım, zor olacak ama...

4 yorum:

meri dedi ki...

hayırlısı olsun :)

VuslaT dedi ki...

Bazen ani plan değişiklikleri de güzeldir, monoton hayata virgül gibi gelir.. :)) Sevgilerimle hoş gelsin misafirlerin sefa getirsin hanene..

Adsız dedi ki...

hiç sevmem ben de plansız programsız işler!sürpriz bile sevmem,o kadar yani...ama bu bazen çok zorlayabiliyor insanı.''kul kurar kader güler !!'' diye bir laf var ki bizim gibilerin biraz dikkate alması gerekiyor.neyse..hayrıyla bereketiyle gelir misafir,iyi eğlenceler:))

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

meri... âmin :)

VuslaT... Sefa getirdiler çok şükür abla :)

serap polat... Bende plansızlığı sevmem ama hep böyle olunca da plan kurası kalmıyor insanın, nasıl olsa olmayacak düşüncesi sarıyor, bakalım nasıl olacak..