Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

26 Ekim 2013 Cumartesi

Gül..

Cümleten hayırlı hafta sonlarımız olsun..
Güneşli bugün Adana, yine de ne olur ne olmaz diye ceketimi aldım yanıma.. Mesaimin bitmesini 4 saat var, ve sanki zaman geçmiyor.. Cumartesi günleri Sbr'min evde olup, benim çalışıyor olmam çok canımı sıkıyor.. Bu konuda rabbimden bana bir çıkar yol göstermesini istiyorum.. Neyseeee Allah nasip ederse iş çıkışı anneme gidip, halılarını sereceğim.. Evi kışa hazırlayacağım.. Bu arada annemi hafta da en az 2 kere görüyorum, bazen yatılı da kalıyorum yanında ama onu çook özlüyorum çok.. İçimi döktüm rahatladım ohhh, dilerim hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun, yüzlerimiz, gülüşlerimiz hiç solmasın..
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

5 yorum:

herşey tadında dedi ki...

anneni tabikide görceksin eşinle gidip kalcaksın..
anneler ne kadar görüşsende yetmez burnunda tüter..

Unknown dedi ki...

aynı dertten muzdaribiz sanırım c.tesileri eşim evde kızımla ben çalışıyorum aynen hakkımda hayırlısını diliyorum yakında geçicek bu durumlar diye :((

sakLı bahçem :) dedi ki...

evLeNdikteN soNra aNNeNde kaLabiLiyo oLduğuN içiN çok şaNsLısıN caNım... beNse ayda sadece bi defa gidebiLiyorum aNama babama :( o yüzdeN tadıNı çıkar çıkarabiLdiğiN kadar caNım...

VuslaT dedi ki...

Seninde gülümsemen ve evindeki huzur, sağlık, güzel güller ve onu seyredeceğin zamanlar hiç eksik olmasın..Sevgiyle sarıldım ablacığım..

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

herşey tadında... Evett aynen öyle :(

lizenin dünyası... Bende bir gün her şey çok güzel olacak diye avutuyorum kendimi :/

sakLı bahçem... Canım benim dilerim ayda bir gidebilmeni sağlayan şartlar yada mesafeler değişir, sende istediğin zaman gidebilirsin..

VuslaT... âmin, ecmain ablacım.. Cümlemiz için inşAllah, bende öperek sarılıyorum sana..