Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

28 Ekim 2013 Pazartesi

3 Saatte..

Merhabalar, hayırlı haftalar olsun..
Cumartesi günü bahsettiğim gibi iş çıkışı anneme gidip halıları serdik.. Ama öyle birden yüklenmedik tabi, bir odayı bitirdik dinlendik, diğer odaya geçtik kahve molası verdik.. Yani yavaş yavaş yaptık.. Biz işleri yaparken de annemi bir yere oturtup kalkma buradan demekten dilim yoruldu ama kadın boş oturamıyor.. O bana kıyamıyor, ben ona♥ Arkamı döndüğüm anda onu oturttuğum yerden kalktığını hissediyorum.. Hem bize yardım etmeye çalışıyor, hem de akşama ne pişirsem diye düşünüyor.. Ben her şeyi yerim yemesine ama sevgili sbr bey seçicidir her yemeği yemez.. Anneme karşı yemem demez, kırmamak için zorla olsa yine yer ama, annem sezer bunu ve onun sevdiği bir şey olsun, hep beraber gönül rahatlığı ile yiyelim ister.. Baktım kadın bulamıyor, düşünmekten yoruluyor, kendi yorgunluğumu hiçe sayarak ekşili köfte yapalım dedim.. Ve halı sermeye mola verip, yemeğimizi yapmaya başladık..
1 saat içinde küçük küçük yuvarladık köftelerimizi, annem bu güzellikleri pişirmek üzere mutfağa bende yarım kalan halı serme işini bitirmek üzere odalara geçtim.. Ve bu kadar işe güce rağmen, saat bize torpil geçti sanırım çünkü 19.30'da bütün işler bitmiş, sofra başında oturup yemeğimizi yiyorduk..
Cümlemizin Ağzının Tadı Bozulmasın
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

2 yorum:

VuslaT dedi ki...

Canım afiyet olsun yorgunluğun üzerine ne iyi olmuş sevdiğiniz bir yemeği yemek. Yorgunluğunuza değmiştir.. Tekrar afiyet olsun. Ellerinize sağlık. Sevgilerimle..

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

VuslaT... Evet değdi abla, aile ile olunca her şey güzel geliyor zaten :)