Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

10 Kasım 2012 Cumartesi

İlk Defa..

Ufak bir aradan sonra yine buradayım.. Nereye gidersem gideyim, fikrim, gönlüm, gözüm ne yaşarsa yaşasın dönüp dolaşıp dönüyorum sana ey güzel blogum.. Yazmak en sevdiklerimden, yazınca rahatlamış hafiflemiş oluyorum.. iyi ki varsın blogum, iyi varsınız arkadaşlarım.. ve startı verip yazmaya devam edeyim..
.
Kadınsal meziyetlerden uzak, düz bir kızım ben.. Mesela göz kremim, el kremim, gece kremim, gündüz kremim yoktur.. Bir arko alırım, elime de yüzüme de onu kullanırım.. Kaş, bıyık işlemini kendim hallederim, üç dört ayda bir kuaföre anca giderim.. Ay bugün saçıma fön çektireyim de öyle gideyim işe demedim şimdiye kadar.. Ben kuaföre gidiyorsam ya kaşım içindir yada bir düğün dernek için.. Bu tarz örnekler çoğalarak devam ediyor işte.. Bir ara ojeyi de sadece ayın belli günleri malum hastalığın pençesine düştüğümde kullandığımı söylemiştim.. Oje dediğime de bakmayın, ya parlatıcı sürüyorum ya da sedefli beyaz..
Dün ilk defa koyu bir renk oje ile buluştu tırnaklarım.. Hem de koyu renklerin anası olan kırmızı ile! Öyle  tuhaf geldi ki bana, oje tırnaklarım da eğreti gibi duruyordu sanki.. Dün çook özel bir gündü ve öyle olması gerektiği için tırnaklarıma kırmızı giydirdiler, bir daha olur mu bilmem.. Ama olursa da yine böyle özel bir gün olursa olur.. Beni ömrümde ilk defa koyu renk oje ile buluşturan bu özel günü ve detaylarını rabbim nasip ederse paylaşacağım inşAllah..
En kıymetliye emanetsiniz
.. Gülümsememiz Eksilmesin ..

10 yorum:

Assenol dedi ki...

bence çok yakışmış ellerine :) Artık neden sürüldüğünü de öğrenmek için iple çekiyoruz yeni yazını :)

zeynep dedi ki...

Hahah bende düz bi kadın oldum hep bir deo bir krem el yüz için birde vazalinim var tırnak etlerim için (manikür yapınca gerekiyor)
Hiçte eksikliğini duymadım kadın olmak bakımlı olmak için illede kremlere losyonlara milyonlar dökmenin alemi yok bence kullandıkça gereksinim duyuyorsun kullanmazsan ihtiyacın olmaz:)
Normalde kapalı olduğumdan asla oje sürmem ama evde tırnak cilam da kırmızı ojem de var lazım olmuştu.Geçenlerde facede "ojeli tırnak görseli olmayanı dışlıyorlarmış" deyip ojeli tırnağımın fotosunu paylaşmıştım onu hatırlattın bana:)))
Sende en güzele emanetsin ablası...

üzüm kuşu dedi ki...

kuaför kısmını okurken kendimi gördüm:) oje konusunda takıntılıyım sürmeden duramam:) kırmızıyı da çok severim bence çok yakışmış beyaz ellerine

Ebrushka Blog dedi ki...

Valla güzel olmuş :) yakışmış ellerine...

Rosesapling dedi ki...

İlk defa buluşmuş belki ama iyi de olmuş canım =)
Özel günün ayrıntılarını merakla bekliyorum

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

ben de senin gibi anca bi olay olduğunda koyu renk oje kullanırım şeker, ayy kıııız üşengeç miyiz neyiz biz :D

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Assenol... Çok teşekkür ederim, az önce özel gün ile ilgili ilk yazımı yazdım, devamı da gelecek inşAllah :)

zeynep... Manikür ne ki desem :p
Abla öyle öyle de bende çok düzüm yaa :) Kapalı değilim ama çok istiyorum kapanmayı rabbim nasip eder inşAllah.. Ojeyi de sevmediğimden kullanamıyorum hem abdest içinde sıkıntı oluyor..

cemre... Teşekkür ederim balım..

Ebru Bayrak... Sağolasın :)

Rosesapling... Teşekkür ederim canım, özel güne dair ilk yazıyı yayınladım bile :))

Hamide... Üşengeçlikten değil bence bebem yaa :))

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Bende senin gibiyim balım sık sık kuaföre gidip saçlarım yıpransın istemiyom. Ojeyi bende sürmüorum malum sebeplerden ama yakışmıyorda değil. İlk kırmızı sürdüğümde bende aynı hisse kapılmıştım durup durup ellerime bakmıştım :) çok yakışmış o narin elleirne

Kuzununannesi dedi ki...

bence cok yakısmısssss sureklı bunu yapmalısın :))

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

KoKoŞ KeLeBeK... Diyosunn :)))