Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

17 Eylül 2012 Pazartesi

Bu Sabah..

Merhabalar, hayırlı haftalar olsun cümleten.. 2012 - 2013 eğitim öğretim yılı tüm öğrencilere, öğretmenlere, analara, babalara, ablalara, abilere, teyzelere, halalara, dayılara, ninelere, dedelere, konuya komşuya hayırlı uğurlu olsun, yüksek notlarla dolsun inşAllah :)
Her sabah olduğu gibi bu sabahta işe gitmek için evden çıktım, dışarısı sivil kıyafetli 15 - 17 yaş arası gençlerle dolu idi.. Ee malum bizim ergenler 3 ay boyunca ayrı kaldılar okuldan, arkadaşlardan. Aldıkları yeni kıyafetleri göstermenin tam zamanı okulun açıldığı ilk gün ve karne günüdür..
Okullar açılınca benim işe gidip gelmem sorun oluyor, otobüs tıklım tıklım oluyor, oturarak yolculuk etmeyi unutuyorum, hatta bazen o kadar dolu oluyor ki binemiyorum bile.. Aman efenim varsın gençlerimiz okusun, bir mevki sahibi olsunlar da ben tıkış pıkış gitmeye razıyım..
Gelelim bugün ki otobüs macerama.. Tıklım tıklımda olsa binmeyi başarmıştım oysa ki ama yolda otobüsün ön sağ lastiği patladı.. O kadar doluydu ki lastik dayanamadı.. Ev ile işin tam ortasında kaldım, başka bir otobüse binmek için durağa yürüdüm ve gelen ilk otobüse bindim.. Bindiğim otobüs gitmesi gereken güzergahtan gitmedi,  işe giden yoldan çok uzaklaştım ve artık dayanamadım ne oluyor böyle dedim.. Neymiş efendim yol çok yoğunmuş yan yola girmiş daha çabuk gidelim diye, bari işe yarasaydı girdiği yol daha da yoğun çıktı.. İlerleyemeden dakikalarca bekledik öyle.. Bence şoförler kendi kafalarına göre güzergah değiştirmesin, iyi niyetli olsalar bile.. Velhasıl güne böyle başladım.. Ama ne olursa olsun içim mutlu, huzurlu, umutlu..
... Gülümsememiz Eksilmesin ...

8 yorum:

Kurabiye Atölyesi dedi ki...

Neyse ki büyük bir şey olmadan atlatmışsın canım.

Unknown dedi ki...

Valla geçmiş olsun,sabah sabah bu sorunlar çok oluyor.Şimdi okullar açıldı yollar daha bır feci.İnşallah aynı sorunu bır daha yaşamassın dıyorum.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Damla Başer... Evet canım çok şükür..

HEDEN... İnşAllah canım.. Allah can derdi vermesin bunlar gelip geçici, lakin yine de sabah sabah hoş olmuyor :)

marifet ellerimizde dedi ki...

gecmıs olsunnn canım benım.cok ozlemısımmm bolbol gorusmek yzere...

Unknown dedi ki...

geçen dolmuşa bindim akşam çarşı dönüşü tam 32 kişi inenin peşine adam hemen birini alıyo biz korkuyoruz araba sağa devrilecek arabanın altından bir yerler değiyo tınnnn sesler geliyo adam gayet pişkin sabahları hiç müşteri yok sabredeceksiniz napimm herkes dumurrr

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

marifet ellerimizde... Hoş döndün canım..

mor menekşe... Abla yolcu taşıma sınırını çok aşıyorlar, hep böyle. Değişemedi bir türlü..

Gurme Şirine dedi ki...

geçmiş olsun tatlım.....

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Gurme Şirine... Sağol bitanem..