Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

29 Eylül 2012 Cumartesi

Aygaz Butik..

" Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.. " Mevlananın bu güzel sözünü, mahsun kırmızıgül bir şarkısında kullanmıştı.. İlk o zaman böylesi güzel bir sözün varlığından haberdar olmuştum.. Gerçekten de elbisesiz insan, insansız elbise o kadar çok ki!!
Sahi mahsun kırmızgül demişken, hayat devam ediyor dizisine ne oldu ya, devam ediyor mu etmiyor mu, bitti mi bitmedi mi kimse bir şey demiyor.. Bir açıklık getirilse bu konuya iyi olur yani.. Ben yeni sezonda Siracı, Pelini görecem, İsmailin o güzel şivesini  duyacam diye beklerken, dizi yok oluverdi..
Şimdi o kadar sözden sonra bu piknik tüpleri ne alaka demeyin, konumuz elbise değil mi eee alın size elbise.. Baksanıza tüpler bile elbise giymiş :)
Benim annem tam bir garanticidir.. Büyük tüp var iken küçük tüpü de eksik etmez evden.. Büyük tüp biterse, aç kalmayalım yada bahçede ocak kurmak zorunda kalmayalım diye :) yedekte küçük tüp de bulundurur.. Küçük tüpü alır eline tartar, bitmeye yakın olduğunu hissettiğinde yanındaki boş olanı doldurur koyar.. Gönül büyük tüpün yedeğini bulundurmaktan yanadır ama fiyatı o kadar yüksekte ki, bitince bile dolusunu hemen alamıyorken, yedeğini bulundurmak lüksün lüksünün lüksü oluyor :))
Mutlu Hafta Sonlarımız Olsun
... Gülümsememiz Eksilmesin ...

9 yorum:

MERVE dedi ki...

:) büyük bedenleri de var mıdır bu elbiselerin .

VuslaT dedi ki...

şEKERİM BU NE ŞİRİN KIYAFETTEN NERDEN GİYİNİYOR BUNLAR HANGİ ŞEHRİN MODASINI TAKİP EDİYORLAR, PARİS, MİLANO, NEWYORK,İSTANBUL NİREDEN GİYİNDİN TÜP KARDEŞ:))

Huzur Moda dedi ki...

cnm benim dizi yakında başlayacak ki fragmanları dönüyor..

siyah kuğu dedi ki...

:)) Çok ciciler değilmi:))
yakında bunların üstüne reklamda alırlar , tüplerin üzerinde pizzacı adresleri,çiğ köfteci adresleri görürsek şaşmamak lazım:))

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ay geçen gün bende anneannemde gördüm bu tüplerden bayıldım. Ne iyi akıl etmişler giydirmekle..

pembe mor alg dedi ki...

annenin ellernden öperim canmmm

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Merve... Henüz yok canım :))

VuslaT... Aygaz Butikten abacığım :))

Huzur Moda... Aaa giç rast gelmedi bana ama çooh sevindim bu habere teşekkür ederim canım :*

siyahkuğu... Reklam sektöründe her an herşey olabilir canım :) Ama öyle bir şey olursa burada şırdancıların reklamı olur :)))

YETENEK-SİZİN... İyi mi kötü mü bilemedim canım ben :))

pembe mor alg... Sağol bitanemm, eksik olma :*

Yeşim dedi ki...

Hehhehe çok şık olmuşlar bu halleriyle. İnsansız elbiseler senden ve sevdiklerinden uzak olsun tatlım öperim kocaman güzel yanaklarından.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

BalAbla... Âmin, senden de eksik olsun ablacığım..