Yasta, İsyanda, Ayaktayız..

Yasta, İsyanda, Ayaktayız..
Tacize, Tecavüze Uğramak İstemiyoruz! Vahşice Öldürülmek İstemiyoruz! Anamız Bizi Sizin İçin Doğurmadı!!!

30 Kasım 2013 Cumartesi

Plansız Yaşa..

Hep bir düzen, plan halinde yaşadım.. Günler öncesinden belli olurdu yapacaklarım ve plana uygun yaşar, yapacağım her şeyi yeri ve zamanında yapardım.. Ama artık öyle olmuyor, ben kuruyorum planlıyorum, kader değiştiriyor.. Son zamanlarda o kadar çok kez karşılaştım ki bu durumla, tam her şey uygun giderken bir şey çıkıveriyor ve bütün planım alt üst oluveriyor.. Bugün için yine bir planım vardı, ama az önce gelen telefonla plan yok oldu.. Şehir dışından gelenlerimiz var.. Hayırlısı ile sağa salim gelsinler de varsın yok olan plan olsun.. Benim de plansız yaşamayı öğrenmem lazım sanırım, zor olacak ama...

26 Kasım 2013 Salı

Arı..

Dün eşimin elini arı sokmuş iş yerinde, hemen çamur sürmüşler.. Sonra eli ve boynu şişmeye başlayınca direk hastaneye götürmüşler.. Eve geldiğinde elinin şişi hala inmemişti, ama çok şükür sabah normale döndü.. Ne demişler; ağzından bal damlayan arının bile, poposunda iğne var.. İşte hayat böyle bir şey..
.

19 Kasım 2013 Salı

Allah Kabul Etsin..

Dün sevgili sbr'min ablası aşure yaptı, tadı ve görüntüsü ile beni benden aldı.. Tatlı tadını pek sevemesem de gerçekten severek bolca kaşıkladım..
Allah kabul etsin, cümlemize de nasip etsin..
Az önce de patronumdan gelen jest.. Seç baklava..
Dün ve bugün tatlıya doydum diyebilirim, eee hadi tatlı yedim tatlı konuşalım J
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

18 Kasım 2013 Pazartesi

Evde İki Başımıza..

Dün bütün gün evde sağa yat, sola yat, sırt üstü yat, tv izle, meyve ye ile geçti vaktimiz.. Bol dinlendiğimiz bir pazar günü oldu.. Akşam üzeri yürüyüşe çıktık ve iki saatlik bir yürüyüş yapıp eve döndük.. Tabi ellerimizde kestane, kazak, meyveli süt, ekmek, pul biberin olduğu poşetler ile.. Sonra yemeğimizi yedik, ben bugün akşam pişireceğim yemeği ayarladım.. ve beraber geçirdiğimiz güzel bir hafta sonumuzu daha geride bıraktık.. Darısı başka haftalara olsun J
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

14 Kasım 2013 Perşembe

Renkli..

Ne demiş Mahsun Kırmızıgül..
Sevdiğim güzelin adı, sarı sarı kimin yarı..
En güzeli benim sarı..
Sarı sarı, sarı çiçek, herkes yalan sensin gerçek J
Saçlarımı ördüm, sarı tshirtümü giydim, sbr beye zorla fotoğrafımı çektirdim ve karşınızdayım.. Ne vardı sbr'de en az benim kadar fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi sevseydi.. Aksi gibi makinemin zamanlayıcısı da bozuldu.. Allah'ım dileğim odur ki senden, makineminin zamanlayıcısı kalsın böyle düzelmesin, ama sbr değişsin J
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...
 ♥

8 Kasım 2013 Cuma

Geç oldu, Güç Olmasın Allah'ım..

.
iyilikler de, kötülükler de ardı ardına gelirde sınanırız ya.. İşte biz şuan iyi haberlerin art arda geldiği mutluluk ile sınandığımız yerdeyiz.. Uzun yıllardır çok istediğimiz bir şey vardı ama olmuyordu.. Hayırlısı ise olsun diyorduk.. Bugün o günmüş.. İsteğimizi gerçekleştirdi Allah'ım.. Mutluyuz çok mutluyuz.. Cumamız zaten bayramdı, şimdi bayram sevincimiz katlanarak arttı.. Rabbim cümlemizin isteğini hakkında hayırlı olarak karşısına çıkarsın inşAllah.. Cumamız mübarek olsun..
..

7 Kasım 2013 Perşembe

Sırtımı Yasladığım..

Herkesin sırtını güvenerek yaslayabileceği, acaba arkamdan iş çevirir mi diye düşünmeden rahat edebileceği insanlar olmalı yanında, hayatında.. Hamd olsun ki benim var.. Ailem, eşim, kan bağı olmasa da yürek bağı ile bağlı olduğum insanlar var.. Rabbim eksikliklerini vermesin..
Benden 7,5 yaş küçük kardeşim de hayatımdaki güven duvarlarımdan.. Sadece ağız ile değil, düşünce ve gözlerle aynı dili konuştuğum biriciğim..
Dilerim eksik olmasın hayatlarımızdan güven duygusu..
Çünkü güvensiz, paranoyak bir şekilde yaşayamaz insan..
.
... Gülümsemelerimiz Eksilmesin ...

6 Kasım 2013 Çarşamba

Rizeli Damat..

.
Hafta sonu gittiğim düğünde damat rizeliymiş.. Horon oynarken onları izlemek hem çok değişik, hem çok güzel geldi.. Ellerim alkış tutmaktan yoruldu..
Çok eğlendim çoookk.. Rizeyi, trabzonu, tüm kardenizi çook seviyorum, bir gün görebilmeyi rabbimden diliyorum.. Ha uşaklar ha :)
..